Home > Nachrichten > Das Münzkabinett auf der World Money Fair

Das Münzkabinett auf der World Money Fair

25. Januar 2011

Präsentation des Münzkabinetts auf der 40. World Money Fair vom 28.-30. Januar 2011 im Estrel Convention Center.

Auch in diesem Jahr wird das Münzkabinett wieder mit einem eigenen Stand auf der World Money Fair im Hotel Estrel, Sonnenallee 225, 12057 Berlin, vertreten sein. Von Freitag bis Sonntag, den 28.-30. Januar 2011, besteht ab 10 Uhr Gelegenheit zum Besuch dieser Leistungsschau der internationalen Münzstätten und zu angeregten Gesprächen an unserem Stand. Sie finden uns an Stand K 1 direkt im Eingangsbereich. Die Eintrittskarte zur Messe berechtigt zudem zu einem preisreduzierten Eintritt in das Bode-Museum und zum Besuch unserer aktuellen Ausstellung 'Goldgiganten'.

World Money Fair

Thrace - local coinage and regional identity: Numismatic research in the digital age

15-17 April 2015

Abstracts of the talks and program of the conference now online!
Conference in Berlin,
April 15th to 17th 2015.
The coin issues from the historical territory of Thrace are known for their great diversity. In 2013 we began a research project on these various coinages. In our conference we plan to discuss the current state of numismatic research on Thrace and examine the opportunities offered by a cooperative compilation of coins in the digital age. The Berlin Brandenburg Academy of Sciences and Humanities and the Berlin Coin Cabinet thus cordially invite you to Berlin.